Om

Gallery Jensen er leverandør av bilder, malerier / reproduksjoner, rammer og opphengsystemer.

Vi tilbyr og følgende utskrifter ferdig innrammet på A3 og A4 på papirtyper som: Glossy Platinium, Matt papir og Luster papir

OBS: Alle printene bør få nok lys. Printene er ikke bakbelyst slik som en dataskjerm. Nordlysbildene trenger lys for å komme til sin rett…

Printene må behandles svært forsiktig og omtenksomt. Ved utpakking bør det utvises stor forsiktighet, siden printene fort kan «slå seg» eller få brett. Vi anbefaler å levere printene direkte til en rammemaker for videre bearbeiding.

I tillegg leverer vi  bilder på akryl-, aluminium- og MDF-plater, samt lerret. Vi har profesjonelle samarbedispartnere som bruker den den nyeste teknologien innen flatbed- og fotoprintere. Dette gjør at våre fotoprodukter har høy kvalitet. Vi kan ta imot små oppdrag for blant annet kunstnere, arkitekter, firmaer og offentlige institusjoner.

Gallery Jensen AS ble etablert April 2014, Vi er opptatt av å kunne levere bilder etter kundens ønske til konkuransedyktige  priser. 

Vi holder til i Bø i Vesterålen hvor vi har Galleri som er lokalisert på Bøveien 488 (Jensengården) Alle bilder samt noen malerier som er publisert på nettsiden er utstilt og tilgjengelig ved vårt galleri.

Følg oss gjerne på Facebook.

Salg av bilder / kunst:

Alle bildene er egenprodusert samt alle maleriene hos Gallery Jensen er håndmalte med oljemaling på kvalitetslerret av dyktige kunstnere verden over. Utvalget består av abstrakt kunst, enkeltbilder og malerier.


Malerier på bestilling:

Vi tar også i mot bestilinger av spesifikke bilder. Det kan eksempelvis være eiendom, natur, mennesker eller dyr. Nå har du muligheten til å få et flott maleri på veggen din, som i utgangspunktet er helt likt et orginalverk.


Opphengsystemer:

Vi tilbyr et bredt spekter av produkter som opphengs-skinner og presentasjons-systemer. Vi er spesialister og tilbyr løsninger som gjør at malerier og andre veggdekorasjoner kan henges opp på en trygg og fleksibel måte.


Gallery Jensen AS, Vinje, 8470 Bø i Vesterålen